Tømrer & Snedkerspecialisten er 3 generation i firmaet. Først Harris Nielsen, efterfulgt af Mogens Winther og i dag bestyrers og drives af Nicolai Broholm

Tømrer & Snedkerspecialisten udfører alle former for tømrer- og snedkerarbejde. Fra større renoveringsopgaver og nybyggeri til mindre vedligeholdelse og istandsættelse. Fagligheden er i højsædet og det betyder at du altid får flotte og holdbare resltater når du benytter Tømrer & Snedkerspecialisten

Når dit hjem skal have nye rammer, står Tømrer & Snedkerspecialisten klar med rådgivning, projektering og et kvalitetshåndværk, der giver din bolig et unikt præg. Vi påtager os gerne koordineringen af arbejdet med vores faste samarbejdspartnere. Det er alle sammen virksomheder, der er kendetegnet ved deres erfaring og professionalisme.
 
Hvad enten det er et nyt køkken, en ny terrasse, en tilbygning eller reparationer og vedligeholdelse, så er vi parat til at påtage os opgaven og løse den efter alle fagkundskabens regler.

Vi har fokus på funktion og æstetik, men ved også at professionel planlægning og god dialog med kunden er afgørende for et godt resultat.


Kontakt os

Det hele starter altid med en god snak.

Kontakt os på tlf. 66 11 55 33 og fortæl om dine byggedrømme – vi kvitterer altid med kompetent rådgivning og vejledning og et uforpligtende tilbud på opgaven, hvis du ønsker det.


Tømrer & Snedkerspecialisten - Broholm / Værkstedsvænget 4 Odense, Denmark